Het geluk van kinderen staat bij het merk Chicco op nummer één. Al meer dan 60 jaar proberen ze dit doel te bereiken, door mooie en veilige producten aan te bieden voor baby’s.

In 1958 werd de Italiaanse Enrico geboren, zoontje van Pietro Catelli, die Chicco als koosnaampje kreeg. De baby inspireerde vader Pietro om een merk te ontwikkelen die aan alle behoeften zou voldoen van baby’s en jonge kinderen.

Chicco heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het grootste merk voor babyspulletjes op de internationale markt.

Chicco: gebruiksvriendelijk, praktisch en intuïtief

Chicco houdt zich bezig met de behoeften van ouders en baby’s en ondersteunt je graag goede keuzes te maken.

Alle producten die Chicco aanbiedt voldoen aan de strengste veiligheidsvoorwaarden. Daarnaast hebben ze bij Chicco een team deskundigen aan het werk die zorgen voor constante vernieuwing van de producten, gericht op de beste kwaliteit.

Producten worden doorlopend getest in het Chicco Observatorium: een studiecentrum waar men zich bezighoudt met alles omtrent kinderen. Hieronder wordt geschaard: hun emotionele behoeften, maar ook hun fysieke ontwikkeling en affectieve verlangen.

Baby’s worden geobserveerd en hun ontwikkelingen worden bijgehouden. Ook wordt er continu om feedback van ouders gevraagd, zij kennen immers hun kleintjes het beste.

Chicco wil zo goed mogelijk begrijpen hoe baby’s functioneren om er zeker van te zijn dat de producten aansluiten op hun behoeftes. De producten van Chicco kunnen omschreven worden als gebruiksvriendelijk, praktisch en intuïtief. Chicco wil het allerbeste voor jou en je baby.

Producten gemaakt met liefde

De babyproducten uit het assortiment van Chicco gaan van speelgoed tot wandelwagens en van eetstoelen tot autostoelen. Voor werkelijk alles dat te maken heeft met baby’s en jonge kids hebben zij wel een fraaie en professionele oplossing.

“wandelen”

Ze delen hun producten op in vier hoofdcategorieën, namelijk:

  •  “voeding en fopspenen”,
  • “wandelen”,
  • “thuis”, en
  • “in de auto”.

Eén ding hebben alle producten van Chicco met elkaar gemeen: ze worden gemaakt met liefde. En het einddoel is om een glimlach op het gezicht te toveren bij de baby en ouders.

Vooral de eerste jaren waarin je volop geniet van het ouderschap en je baby, beleef je bijzondere en onvergetelijke momenten. Chicco probeert emotioneel dichtbij ouders en baby te zijn, zodat elk moment nog waardevoller wordt. Bij Chicco beseffen ze goed dat voor een kind zorgen niet zomaar een gemakkelijke taak is. Ouder zijn is een mooie ervaring, maar kan ook nogal overdonderen. De producten worden daarom simpel gehouden en ergonomisch.

Voeding en fopspenen

Er is over letterlijk alles nagedacht bij Chicco. Zo hebben ze een heel gamma aan borstvoedingsproducten, waaronder manuele en elektrische borstkolven.

Ook de spenen die aan drinkflesjes zitten zijn speciaal, want die zijn zo ontworpen dat het de borst van de moeder nabootst. Dit geeft de moeders ook wat rust, want op deze manier kan er afgewisseld worden tussen drinkfles en borst. Daarnaast schijnt maar liefst 96% van de baby’s dit product te aanvaarden.

Wat de fopspenen betreft: allen hebben een Orthodontische Physio speen, speciaal ontworpen om de mondspieren van de baby goed te laten ontwikkelen. Het bevordert naast een goede plaatsing van de tong ook dat de druk over het gehemelte gelijk is verdeeld en het fijne materiaal zorgt ervoor dat de baby’s hun mondjes kunnen sluiten met speen in de mond.

Wandelen

Wandelwagen Chicco Miinimo

De eerste uitjes en avonturen buiten samen met het gezin, dat zijn ware momenten om van te genieten. Je kindje komt voor het eerst in contact met de natuur en frisse buitenlucht. Zorg ervoor dat je altijd goed georganiseerd op pad gaat. Chicco helpt je daar een handje bij en biedt fijne wandelwagens aan met allenodige accessoires inbegrepen.

Een voorbeeld van zo’n goede wagen van Chicco is de Miinimo2, een compacte wandelwagen die perfect is voor het stadsleven. De winkelwagen is makkelijk in te klappen en wordt aangeboden met transportriem- en tas. De wagen heeft een veiligheidsboog en een gewatteerd veiligheidsharnas. Daarnaast kan de rugleuning volledig horizontaal. Een zeer flexibele wagen en uiterst veilig – zoals alle producten van Chicco.

Thuis

Wiegje Next2Me

De baby mag na de geboorte voor het eerst mee naar huis, wat zal er allemaal te wachten staan? Je zult je leven opnieuw moeten organiseren met een baby erbij. Alles zal draaien om de baby: wanneer papa en mama wakker worden, wanneer het eten klaar moet staan, wanneer er gedoucht moet worden…

Gelukkig heeft Chicco voor al deze speciale momenten de beste oplossingen. De nachten zullen wat korter worden voor papa en mama en daarom brengt Chicco comfortabele wiegjes en bedjes op de markt die de rustmomenten zo lang mogelijk maken.

Een voorbeeld hiervan is het Next2me zelfstandige wiegje; een wiegje dat naast het grote bed van de ouders kan worden gezet. Het fijne aan dit wiegje is dat het twee standen heeft, namelijk een vaste of schommelstand. Ook wordt er gezorgd dat de baby genoeg lucht krijgt door de twee venstertjes gemaakt van netweefsel en het matras dat zorgt voor uiterste luchtcirculatie. Daarnaast kun je de hoogte van het wiegje verstellen.

Lees ook: kinder en babykleding van Name It

In de auto

Oasys 1 autostoel

Een reisje naar de andere kant van het land om opa en oma te zien of een ritje naar het park. Een stevige, comfortabele en veilige autostoel is voor elk ritje, lang of kort, een must.

Bij het bevestigen van een autostoel komen wel wat zaken kijken. Ga allereerst de handleiding van je auto na of de kinderstoel die jij wil aanschaffen op de juiste manier te bevestigen is. De stoel moet namelijk compatibel zijn met de auto.

Daarnaast moet je rekening houden met de lengte, het gewicht en de leeftijd van je baby voordat je de perfecte autostoel aanschaft. Ga ook na of de autostoel comfortabel genoeg is voor de baby, hij of zijn moet er wel een tijdje in stil kunnen zitten.

Lees ook: bedomranders houden je baby veilig

Kijk ook even of de veiligheidsgordel eenvoudig vast te maken is, je moet natuurlijk voor 100% veiligheid gaan als het gaat om je baby!

Chicco heeft een ruim assortiment aan autostoelen. Een voorbeeld is de Oasys i-Size, die met het juiste ontwerp een goede houding stimuleert. Daarnaast kan de hoofdsteun afgestemd worden. Een extraatje is dat het stoeltje uitgerust is met een BebèCare systeem, dat een waarschuwing geeft dat je kind nog in de auto zit – mocht je onverhoopt een cruciale fout begaan.

Zoals je kunt lezen op deze site is dat Chicco hét babymerk voor alle situaties vanaf de geboorte en tijdens de groei. Voor eetmomenten tot badmomenten of autoritjes en borstvoeding. Veilige producten van kwaliteit, voor jou en je baby.

Wat je nog meer online kunt vinden bij lucenlucykidskleding.nl zijn onder andere websites waarbij je gekochte kinderproducten pas achteraf hoeft te betalen. Dat is nog eens ideaal!

Meer voor je baby? Lees ook onze post over grondboxen van hout of plastic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *