djoser voor kinderen

De wereld ontdekken is iets wat iedereen graag wilt en mensen zijn altijd op zoek naar de beste manier om dat te verwezenlijken. Speciaal voor deze reden zijn reisbureaus ontstaan, zodat jij niks mist als je naar een bepaald land of gebied op vakantie gaat. Ze bieden speciale tours aan met een strak schema en ervaren gidsen zodat jij alles uit je reis kunt halen. Maar hoe pak je dit het beste aan als je kinderen hebt? Reisbureau Djoser heeft op dit probleem ingespeeld door Djoser Junior te introduceren, flexibel rondreizen met je kinderen én alles uit je reis halen. In dit artikel gaan we toelichten hoe deze reizen opgezet zijn en wat het voordeel is voor je kinderen. Tot slot gaan we kort kijken naar hoe andere gezinnen deze reizen hebben ervaren, zodat je kunt bekijken of dit ook een goede optie voor jouw gezin kan zijn.


De opzet van de reizen

We gaan nu toelichten wat deze reizen aantrekkelijk maken voor reizen met kinderen en hoe het programma eruit ziet ten opzichte van een normale Djoser reis. Het voornaamste wat het aantrekkelijk maakt is dat je met je kinderen er zelf op uit kunt en dat ze samen met hun leeftijdsgenoten kunnen spelen en hierdoor de reis waarschijnlijk beter zullen herinneren en zullen ze meer leren over de wereld. Djoser biedt reizen aan voor kinderen van 6 tot en met 20 jaar (!), maar er ze hebben ook reizen specifiek voor bepaalde leeftijdsgroepen opgesteld. Zo hebben ze reizen voor kinderen vanaf 10 en vanaf 16 jaar. De vertrekdata zijn hier ook aan gerelateerd zodat ze de groepen kunnen selecteren. Als je kind buiten deze leeftijdscategorie valt is er overleg mogelijk met Djoser, kleine broertjes en zusjes mogen sowieso altijd mee.

 

Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk om te kijken welke bestemmingen en activiteiten het beste zijn voor je kinderen en hun leeftijd. Om een voorbeeld te noemen; een safari reis in Afrika is pittiger voor je kinderen dan een rondreis in Thailand. Voor meer inspiratie voor de perfecte vakantiebestemming is het leuk om op brunetteatsunset.com te kijken, hier zitten wellicht wat mooie opties voor je tussen. Gelukkig kan Djoser je hier ook goed bij adviseren en zijn de klanten blij met de service, waar we later nog op terugkomen. Djoser maakt gebruik van lokale gidsen die alles kunnen vertellen over de lokale cultuur, natuur en geschiedenis van het gebied. Het reisbureau zorgt ook voor goede overnachtingslocaties en, indien nodig, speciale faciliteiten voor je kinderen. Ook is het mogelijk om aan te geven wat je kind wel of niet lust, zodat Djoser daar rekening mee kan houden. Dit is erg prettig aangezien kinderen vaak niet de lokale keuken willen proberen omdat dat onbekend voor ze is. Tot slot gaan we kijken of de ervaring met Djoser for kids geslaagd zijn door reviews van klanten te bespreken en hiermee te beslissen of Djoser dit concept goed heeft uitgevoerd.

djoser voor kinderen

Ervaringen met Djoser for kids

Het klinkt allemaal heel mooi en enorm handig, maar hoe hebben de klanten van Djoser deze reizen eigenlijk ervaren? Om een idee hiervan te geven gaan we wat reviews onder de loep nemen en hieruit een conclusie trekken. Wat vooral opvalt bij deze reviews is dat de kinderen een enorm gave tijd hebben gehad omdat ze vriendjes konden maken en de ouders wat minder bezig hoefden te zijn met de kinderen en hierdoor meer hebben kunnen opsteken van de cultuur. Een ander voordeel vonden ouders het flexibele reisschema; de keuze hebben om met de groep mee te gaan en om als gezin zelf wat te ondernemen. Een klein minpuntje bij de reizen van Djoser, gebaseerd op de reviews, is dat de overnachtingen beter hadden gekund en hiermee worden vooral de faciliteiten benoemd. Om positief af te sluiten, zijn de klanten erg te spreken over de reisleiding. Volgens de reviews zijn de gidsen betrokken, informatief, en erg leuk met de kinderen en zorgen ze ervoor dat de reis op rolletjes verloopt.


Al met al, veelal positieve reacties en een paar kleine minpuntjes voor Djoser. Als je kinderen hebt en graag op reis wilt, is dit misschien een uitkomst en zeker de moeite waard om naar te kijken. Er zijn natuurlijk ook andere reisbureaus die deze service aanbieden, als je nog meer op onderzoek wilt. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij Sawadee, TUI, en Koning Aap terecht. De familiereizen zijn een nieuw alternatief waarbij je het maximale uit je reis kunt halen voor jou en je kinderen en hiermee een onvergetelijke tijd kunt beleven. Zoek uit waar je naartoe wilt en beleef het avontuur samen met je kinderen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *